Van formeel abstract tot creatief, speels en vrolijk!

Van formeel abstract tot creatief, speels en vrolijk!

Illustraties

Kom sterker en duidelijker over met illustraties!​

IN3DIGO overtuigende illustratie voor een betere communicatie!

Concept

Maak jouw informatie die je over wilt brengen aantrekkelijker door op maat gemaakte illustraties. Zo komt het duidelijk en begrijpelijker over dan alleen tekst.

Schets

In de schets fase laten we zien welke vorm en elementen er in de illustratie worden verwerkt. We houden rekening met uw concept en huisstijl. U wordt zo veel mogelijk bij de schets zodat u feedback kunt geven.

Product

Een maal tevreden met de schets, stijl en kleuren? Dan kunnen we aan de slag met het uitwerken van de illustratie. We gaan de schets omzetten in een strak ontwerp.

Zakelijk & modern design

Voor communicatie is het belangrijk om ideeën en structuren duidelijk over te brengen. Illustraties voor artikelen, flyers, powerpoint presentaties,  trainingen enz. Helpt jou om je verhaal, presentatie en concepten visueel goed over te brengen.
Zo komt het bij de ontvanger directer en duidelijker over.

Maak een ondersteunende illustratie bij een artikel, zo wordt het duidelijker waar het over gaat.

Illustraties en beeld zijn aantrekkelijk en maakt een zakelijk artikel luchtig, het legt verbanden en maakt het inzichtelijk, waardoor het  sneller begrepen wordt.

IN3DIGO ontwikkelt illustraties om jouw bedrijfscommunicatie te versterken en op te laten vallen. 

Plattengrond

Een nieuwe 2D plattegrond voor Recreatiepark West – Friesland.

 

Handleiding voor je product nodig?

Met Duidelijke illustraties en stapsgewijze instructies voor het zelfstandig installeren van een product. 

Silhouet art design van ‘s-Hertogenbosch

Creatief & Speels

Het hoeft niet altijd zakelijk en serieus te zijn om duidelijk over te komen, een speelse illustratie is ook een goede manier om een bericht te ondersteunen. Speelsheid leidt tot creatief denken en zorgt voor een gemotiveerde werkkracht en productiviteit. Dus laat je innerlijke kind weer spelen in de tuin van creativiteit!

Het hoeft allemaal niet zakelijk en complex te zijn om iets leuks te tekenen, deze 2 poppetjes zijn simpel, kinderlijk maar erg leuk.

Bij creativiteit hoort de nodige fantasie en daar horen ook sprookjes figuren ook bij zoals deze magische deurklink. Hij is af en toe eigenwijs, dan doet hij de deur op slot zonder toestemming. Ook praat hij soms veel erg afleidend wanneer je bezig bent met een klus voor een klant. Verder is het wel een aardige deurklink. 

Dit is Pinkie de Trol een karakter van mijn youtube serie die ik aan het maken ben, een schattige maar ook erg ondeugende troll.

Dit is het logo voor mijn animatie serie van Pinkie de Trol. Op mijn DiviantArt kun je alle illustratie kijken die ik tot nu toe gemaakt heb voor de serie. www.deviantart.com/pinkiethetroll

CD Artwork

Illustraties zijn ook goed om je muziek te presenteren door middel van cd artwork.

Illustratie voor een betere communicatie​

Voor communicatie is het belangrijk om ideeën en structuren duidelijk over te brengen. Illustraties voor artikelen, flyers, PowerPoint presentaties,  trainingen enz. help jou je verhaal goed over te brengen.  Zo komt het bij de ontvanger duidelijker over.

IN3DIGO overtuigende illustratie voor een betere communicatie!

Contact

Mail: Info@in3digo.nl​

tel: +31 (0)6 38 107 511

Klantgericht met creatieve oplossingen. IN3DIGO gaat door tot het perfect is!

Klantgericht met creatieve oplossingen. IN3DIGO gaat door tot het perfect is!