Reconstructies

op basis van historische gegevens

Wij brengen het oude weer tot leven!

Educatieve games, VR of fotorealistische renders?

Reconstructies

Oude gebouwen weer tot leven wekken door middel van een 3D Reconstructie? Dat kan! Op basis van historische gegevens gaan wij aan de slag.

Visualisatie

Wij maken met de beschikbare informatie het 3D mode. Voegen de benodigde details toe en zetten het in de juiste ambiance van die tijd.

Product

Het 3D model is klaar voor presentatie. Een perfect model die gebruikt kan worden voor educatie, animatie, presentatie etc.

Kasteeltje

Spreeuwenburg

In het kader van de opgraving (2019-2020) van kasteeltje Spreeuwenburg in Vught heb ik een reconstructie gemaakt. Gebaseerd op de schets van ‘Antonie. van Beerestraten (1622-1666)’, het archeologisch onderzoek en oude kaarten. Zo kan een schets omgezet worden in een 3D reconstructie.

Beleg van

s'Hertogenbosch

1629

Een project voor het Vughts museum, een reconstructie van de legerplaats van Frederik Hendrik tijdens de tachtigjarige oorlog in 1629, gebaseerd op de oude kaart Expugnatio.

Bouwfases van

het Markiezenhof

Bouwfases van het Markiezenhof in Bergen op Zoom, bouwkundige visualisatie laat de ontwikkeling van Het Markiezenhof zien aan de hand van de zeven bouwfasen.

3D-technologie is breed inzetbaar, ze wordt ook gebruikt voor reconstructie van cultureel erfgoed.

Te zien bij het vughts museum. Loop via een trackball en knoppen door 1629 heen en beleef het zoals toen. 

Legerplaats

Vught 1629

Dit is een trailer van het project 1629 voor het Vughts museum, een reconstructie van de legerplaats van Frederik Hendrik in 1629. Als bezoeker kun je interactief door het kamp lopen als soldaat, door middel van navigatie kun je snel van hotspot naar hotspot gaan. 

Aanval op

Fort Isabella

Stills uit de animatie van “Aanval op Fort Isabella”. Dit geeft een indruk van de uitgestrektheid van de aanvalsloopgraven richting het hoornwerk van Fort Isabella, waar in 1629 zo hard om is gestreden. De massieve omvang van het hoornwerk en het gevecht dat nodig was voor de verovering ervan door Frederik Hendrik.

Deze animatie geeft een indruk van de uitgestrektheid van de aanvalsloopgraven richting het hoornwerk van Fort Isabella, waar in 1629 zo hard om is gestreden. Tijdens die gevechten zijn ook veel aanvallers en verdedigers gesneuveld. De massieve omvang van het hoornwerk en het gevecht dat nodig was voor de verovering ervan door Frederik Hendrik.

Reconstructies

Klantgericht met creatieve oplossingen. IN3DIGO gaat door tot het perfect is!